Panorama Dlouhá office

title:
Panorama Dlouhá campus - multifunctional administrative building
location:
Brno

case study:
2020–2021
project:
2021–2022

architects:
David Kudla
Filip Malý
Petr Ciprys
Jana Raticová

visualisation:
dousek-zaborsky s.r.o.
Janoušek & Havlíček visualizations

The symbiosis of administrative and residential buildings arranged around a modern courtyard creates a unique local centre with excellent accessibility at the corner of Dlouhá and Jihlavská streets. The richly equipped multifunctional campus with magnificent views of the centre and the Pálava River combines employment opportunities with comfortable living. Its modern architecture makes it the gateway to Brno-Bohunice.

The assertive and representative graduating mass of the new office building for 1,600 users creates a natural local landmark at a busy intersection. The floor layout allows for a flexible arrangement of offices from large open space to small cellular offices. All while adhering to the principles of sustainable construction according to the international LEED Gold standard.

Artworks, a representative foyer, relaxation corners, a roof terrace and a variety of trees and plants are an unforgettable part of the building and its attractive parterre. The periods of use of the office and residential buildings are complementary, creating not only a safe and lively street level, but also allowing for efficient use of the infrastructure.
 

Panorama Dlouhá office

title:
Panorama Dlouhá campus - multifunctional administrative building
location:
Brno

case study:
2020–2021
project:
2021–2022

architects:
David Kudla
Filip Malý
Petr Ciprys
Jana Raticová

visualisation:
dousek-zaborsky s.r.o.
Janoušek & Havlíček visualizations

The symbiosis of administrative and residential buildings arranged around a modern courtyard creates a unique local centre with excellent accessibility at the corner of Dlouhá and Jihlavská streets. The richly equipped multifunctional campus with magnificent views of the centre and the Pálava River combines employment opportunities with comfortable living. Its modern architecture makes it the gateway to Brno-Bohunice.

The assertive and representative graduating mass of the new office building for 1,600 users creates a natural local landmark at a busy intersection. The floor layout allows for a flexible arrangement of offices from large open space to small cellular offices. All while adhering to the principles of sustainable construction according to the international LEED Gold standard.

Artworks, a representative foyer, relaxation corners, a roof terrace and a variety of trees and plants are an unforgettable part of the building and its attractive parterre. The periods of use of the office and residential buildings are complementary, creating not only a safe and lively street level, but also allowing for efficient use of the infrastructure.
 

What are cookies? Text files. But you certainly know ...
The cookies. Take it or leave it. More info Less info